logo

MOUNTAINBIKETOCHTEN

KRACHT, SOUPLESSE EN TECHNIEK IN DE VRIJE NATUUR.

Ook dit jaar organiseert Studentensport Limburg weer enkele mountainbiketochten!

Ben je een fanatiek mountainbiker, of wil je graag op een leuke en avontuurlijke manier in de natuur fietsen … ? Heb je weinig of geen ervaring in het mountainbiken, maar je wil het graag eens proberen...? Geen probleem! Al onze tochten zijn onder begeleiding en er zijn steeds voldoende begeleiders om, indien nodig, de groep op te splitsen in niveaugroepen en de afstand en het parcours aan te passen aan de groep.Opoeteren*
Dit is een bewegwijzerde tocht van Sport Vlaanderen in de Limburgse heuveltjes.   Er zijn 2 lussen van 18,1 en 19,4 km of je kan de combinatie van de twee doen +/- 40 km.
Beide lussen zijn matig tot middelzwaar, met veel variatie.  Mooie single tracks, veldwegen, open gebied en bospaden.
We splitsen de groep op in twee.  Eentje doet de groene of de gele lus, de andere groep combineert de twee lussen.  Voor elke groep is er een begeleider.

Je moet zelf  geen mountainbike of helm hebben om mee te kunnen fietsen. Studentensport Limburg heeft 18 mountainbikes en helmen ter beschikking.  De eerste 18 inschrijvers kunnen hiervan gebruik maken.  Uiteraard mag je ook je eigen mountainbike meebrengen.

Inschrijven is verplicht! 

*= matige moeilijkheidsgraad

 

Heb je nog een vraag?

Gebruik dit formulier NIET om je in te schrijven.

Gebruik dit formulier enkel als je een vraag hebt of om je uit te schrijven of om je op de reservelijst te plaatsen.